"Ти мене дуже розчулила, найкраща моя дитина у світі". Могилевська виклала в мережу відео із зізнанням своєї старшої доньки Мішель

Могилевська у 2022 році удочерила двох дітей
Фото: Наталія Могилевська / Facebook

Українська співачка Наталія Могилевська 5 серпня в Instagram розмістила відео за участю її 12-річної прийомної доньки Мішель.

На відео знято, як Мішель вітає артистку з днем народження.

"Я ніколи, ніколи ще не була така щаслива. Яка в мене є мама, дуже любима", – сказала Мішель, звертаючись до співачки.

Коментуючи ролик, Могилевська наголосила, як змінилася її донька.

"Коли два з половиною роки тому ми познайомилися з Мішелькою, вона була настільки налякана, що не могла розмовляти. Вона, ніби маленьке вовченя, дивилася на світ. Була дуже зажата, мовчазна й напружена. Сьогодні це відкрита, щаслива, спокійна дитина, яка має шалені успіхи у багатьох напрямках, дуже талановита й красива дівчинка, – написала артистка. – Ти мене дуже розчулила, моя Мішелька, дякую тобі за прекрасні теплі слова. Найкраща моя дитина у світі".

Контекст:

Співачка була двічі заміжня. Перший чоловік Могилевської – бізнесмен Дмитро Чалий. Пара розлучилася 2005-го, за рік після весілля. 2006 року співачка вийшла заміж за підприємця Єгора Долініна. Подружжя прожило у шлюбі п'ять років.

Могилевська зараз живе в заміському будинку разом зі своїм коханим. У них є дві прийомні доньки – про це співачка вперше повідомила 31 грудня 2023 року. За словами артистки, вона удочерила їх на початку повномасштабної війни проти України. 12-річна Мішель і чотирирічна Софія – рідні сестри.

2 серпня 2024 року Могилевська відсвяткувала своє 49-річчя в оточенні сім'ї та друзів.