"Ти маєш бути обережною з тим, що говориш". Принц Вільям із дружиною Кетрін завели канал на YouTube та розмістили перший ролик. Відео

На канал герцога та герцогині Кембриджських за першу годину його існування підписалося понад 27 тис. користувачів мережі
Фото: ЕРА
Британський принц Вільям і його дружина Кетрін запустили свій канал на YouTube, розмістивши на ньому 5 травня перший ролик.

Дебютне 25-секундне відео складається з відеофрагментів, на яких герцог і герцогиня Кембриджські зображені під час відвідування різних заходів. Ролик починається з діалогу подружжя.

"Між іншим, ти маєш бути обережною з тим, що зараз говориш, бо ці хлопці – вони все знімають", – киваючи в бік операторів, звернувся до дружини принц Вільям.

"Я знаю", – із посмішкою відповіла вона.

На канал подружжя за першу годину його існування підписалося понад 27 тис. користувачів мережі.

Відео: The Duke and Duchess of Cambridge / YouTube

Контекст:

Принц Вільям познайомився з майбутньою дружиною Кейт Міддлтон 2001 року під час навчання в університеті. За два роки після знайомства між ними зав'язалися романтичні стосунки. У 2010 році стало відомо, що принц Вільям одружується зі своєю обраницею. Весілля відбулося у квітні 2011-го – 29 квітня 2021 року подружжя відсвяткувало 10-ту річницю з дня одруження.

Протягом дев'яти років сімейного життя в герцога та герцогині Кембриджських народилося троє дітей: принц Джордж (2013), принцеса Шарлотта (2015) і принц Луї (2018). Наразі сім'я проживає в Кенсінгтонському палаці.