Тіна Кароль мімікою відреагувала на запитання, скільки ще вона планує бути самотньою. Відео

Кароль не афішує особистого життя
Фото: Тіна Кароль / Facebook

Українська співачка Тіна Кароль 18 березня в Instagram Stories відповідала на запитання підписників. Один із фоловерів поцікавився в артистки її особистим життям.

"Скільки ви ще плануєте бути самотньою?" – запитали у Тіни Кароль.

Артистка, яка зазвичай уникає запитань про особисте життя, опублікувала цей коментар, але відреагувала на нього мімікою – вона спершу усміхнулася, поправляючи волосся, а потім склала губи для повітряного поцілунку.

Відео з реакцією Тіни Кароль продублювала і прокоментувала редакція Telegram-каналу "Культурна прачечна".

"Майстер-клас від Тіни Кароль, як, не сказавши ні слова, наробити купу заголовків. Той випадок, коли особисте життя артиста цікавить народ набагато більше, ніж його пісні. Сама Тіна це добре розуміє і роками успішно монетизує. Не маючи хітів в останні роки, співачка все одно весь час на слуху. Одні хвалять, інші хейтять, але то вже нюанси шоубізу", – заявили автори пабліка.

Контекст:

Тіна Кароль не афішує особистого життя і сама виховує сина Веніаміна. Його батько, продюсер Євген Огір, помер 28 квітня 2013 року на 33-му році життя після боротьби з онкологічним захворюванням – раком шлунка. Тіна Кароль та Огір прожили у шлюбі п'ять років. Веніамін Огір живе й навчається в Лондоні.