Тищенко розлучився із дружиною. Нардеп відповів, чи пов'язане розірвання шлюбу зі спробою приховати свої доходи перед оформленням декларації

Тищенко: Одна із причин розірвання шлюбу – неможливість спільного проживання
Фото: nikolaytyshchenko / Instagram

Народний депутат України Микола Тищенко офіційно розлучився зі своєю дружиною, блогеркою Аллою Барановською. Про це він повідомив 18 січня в коментарі закритому Telegram-каналу "Україна зараз" (1,6 млн фоловерів) після рішення суду.

"Розірвання шлюбу – це щоб приховати чи якось розділити декларацію?" – запитав у Тищенка журналіст.

"Ви знаєте, мені немає чого приховувати. Я декларацію подавав і до розлучення. Я загалом живу відкритим життям, узагалі немає чого приховувати. Коли прийшов у політику, подав декларацію, у мене є майно, там усе написано. Так само я і зараз подаю декларацію відповідно до чинного законодавства", – заявив він.

Тищенко додав, що залишається із дружиною друзями.

"Ми вирішили, що залишимося друзями. Ми все-таки прожили 10 років. Це певна частина нашого життя, у нас є дитина, ми разом її виховуватимемо, ми любимо її. І будемо все робити, щоб наші діти були щасливими, – заявив він. – Одна із причин розірвання шлюбу – це неможливість спільного проживання. Алла живе в іншому місці, я працюю в Києві. На жаль, це не дає змогу нам разом утримувати спільне майно й життя", – сказав нардеп.

Контекст:

Алла Барановська – третя дружина Миколи Тищенка. Вони одружилися у 2016 році. У 2017 році в подружжя народився син Давид. 14 листопада 2023 року подружжя звернулося до суду із заявою про розірвання шлюбу.

Провадження у справі було відкрито 20 листопада. Подружжя своє рішення про розлучення раніше не коментувало.

Редакція Bihus.info нагадала, що до того, як у 2019 році стати народним депутатом від партії "Слуга народу", Тищенко був відомим як власник мережі ресторанів, шоумен і телеведучий. Він також є кумом керівника Офісу президента України Андрія Єрмака. Дружині Тищенка належить мережа салонів краси Clipse. У публікації наголошують, що перед обранням Тищенка нардепом частину його ресторанного бізнесу переоформили на дружину. Редакція Bihus.info підкреслила, що в січні 2023 року Барановська, спілкуючись із підписниками в Instagram, говорила, що їхні стосунки з чоловіком стали лише сильнішими.

"ТаблоID", інтерпретуючи інформацію на сайті Bihus.info, зазначив, що розлучення нардепа і його дружини може бути пов'язано з майбутнім відкриттям декларацій.