Тоня Матвієнко: У нас є помічниця. Вона ретельно прибирає весь будинок. Якщо поринути в рутину – це може сильно "підрізати крила"

Матвієнко: Якби я обирала, то краще б їсти готувала, ніж прибирала
Фото: Тоня Матвієнко / Facebook

Підтримувати чистоту в будинку української співачки Тоні Матвієнко допомагає жінка, яка приходить прибирати раз на два тижні. Про це артистка розповіла в інтерв'ю, яке опублікували 28 травня на сайті Oboz.

"Якби я обирала, то краще б їсти готувала, ніж прибирала. Тому в нас є помічниця. Я підтримую порядок протягом дня, а вона приходить раз на два тижні й ретельно прибирає весь будинок. Я взагалі не люблю побутові справи", – розповіла артистка.

Вона зізналася, що любить перебувати в постійному русі і "їхати кудись".

"Але побутом потрібно займатися, куди дінешся? Однак якщо повністю поринути в цю рутину – це може сильно "підрізати крила" творчій силі. Тому намагаюся це всіляко контролювати", – додала співачка.

Контекст:

Мірзоян і Матвієнко познайомилися у 2011 році під час участі в шоу "Голос країни" на "1+1". На той момент Мірзоян був одружений, жив і працював у Запоріжжі.

Вони одружилися у 2017 році. Їхня донька Ніна народилася у 2016 році. Від попередніх стосунків у співачки є 25-річна донька Уляна.

У Мірзояна від першого шлюбу є двоє синів – 20-річний Влад і 14-річний Артем. Молодший син разом із матір'ю проживає в Німеччині, а старший – із батьком в Україні.