Тополя розповів, чому за наказом Залужного повернувся з передової до Києва

15 лютого учасники гурту "Антитіла" вступили в тероборону
Фото: antytila_official / Instagram

Фронтмен українського гурту "Антитіла" Тарас Тополя в ефірі національного телемарафону  "UAразом" розповів, чому головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наказав йому і музикантам із його колективу покинути зону бойових дій і повернутися до Києва. Коментар Тополі, зокрема, опублікували в YouTubе програми ТСН.

За словами Тополі, коли музиканти почали готуватися до спільного виступу з британським співаком Едом Шираном, а також до заходів, присвячених Дню Незалежності України, постало питання, "як вчинити правильно".

"Рішення, яке ухвалив головнокомандувач, – ми з ним погоджуємося. Я пишаюся своїми колегами по групі, я пишаюся тим, що ми зробили за цей час. Настав час трохи попрацювати в іншому напрямі", – наголосив співак.

Тополя зізнався, що в колективу заплановано нові спільні виступи із Шираном.

"Якщо будуть рішення головнокомандувача та окреме розпорядження повернутися на передову звичайно, ми його виконаємо", підсумував він.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюють)

Контекст:

15 лютого учасники групи "Антитіла" вступили в тероборону.

На фронті вони служили парамедиками, надаючи першу допомогу пораненим. 25 серпня стало відомо, що музиканти покинули зону бойових дій і повернулися до Києва.