"Це безвідповідальність і перешкоджання роботі військових". Лідер "Без обмежень" Танчинець звернувся до мешканців прифронтових територій

Танчинець: Трагедії відбуватимуться доти, поки ці виродки триматимуть у заручниках мирне населення
Фото: БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ / Facebook
Фронтмен українського гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець в інтерв'ю Ользі Бутко закликав українців, які живуть на прифронтових територіях, евакуюватися, щоб не заважати ЗСУ помститися ворогові. Відео оприлюднили 10 серпня на YouTube-каналі гурту "Без обмежень".

"Бачите, що навіть прилітає у Вінницю, яка далеко від фронту. Тому як можна говорити про безпеку в Харкові чи Миколаєві?! Ніяк! Звідти треба їхати. Усі, хто має можливість, звідти мусять поїхати", – заявив він.

Танчинець додав, що людям допомагають евакуюватися, але багато хто сам не хоче. Наприклад, як зазначив музикант, в Авдіївці Донецької області ще залишається цивільне населення.

"Це безвідповідальність і перешкоджання роботі військових. Так не можна робити. Трагедії будуть відбуватися доти, поки ці виродки триматимуть у заручниках мирне населення. Мирним людям треба виїхати", – сказав він.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Танчинець після початку повномасштабної війни Росії проти України займається волонтерською діяльністю на користь ЗСУ.

Гурт "Без обмежень" дає концерти для цивільного населення України, а також для військових.

Дружина Танчинця Ганна із сином та донькою перебуває в Японії.