"Це спрацювало". Спірс після оприлюднення в суді звинувачень на адресу опіки зробила нову заяву

Спірс: Я прошу вибачення за те, що вдавала, ніби останні два роки зі мною все було гаразд
Фото: ЕРА
Американська співачка Брітні Спірс 25 червня, за день після виступу в суді, розмістила в Instagram пост, у якому зізналася, що через гордість два роки вдавала, що в її житті все гаразд.

"Друзі, хочу поділитися з вами маленьким секретом. Я вірю, що люди хочуть казкового життя. І, судячи з того, що я писала в соцмережі, моє життя виглядало просто чудовим. Я думаю, це те, до чого ми всі прагнемо. Це була одна з найкращих рис моєї матері: неважливо, яким жахливим був день, заради мене, моїх братів і сестер вона завжди вдавала, що все гаразд. Я звертаю на це увагу, бо не хочу, щоб думали, що моє життя ідеальне. Якщо ви читали про мене новини цього тижня, то знаєте, що все не так", – написала артистка.

Співачка зізналася, що прикидалася.

"Я прошу вибачення за те, що вдавала, ніби останні два роки зі мною все було гаразд. Я робила це через свою гордість, і мені ніяково було ділитися тим, що зі мною сталося. Але будемо чесні: хто не хоче виставляти своє життя в позитивному ключі? Хочете вірте, хочете ні, але вдавання, що все нібито добре, мені допомогло. Тому я вирішила сьогодні опублікувати це повідомлення, бо, чорт забирай, пройшла через пекло. Я відчуваю, що Instagram став моєю продуховиною, щоб ділитися і просто відчути, що я важлива, незважаючи на те, що пережила. І це спрацювало. Тепер я вирішила почати читати більше казок", – підсумувала вона.

Контекст:

З 2008 року Спірс живе під опікою свого батька Джеймі Спірса, який отримав статус опікуна після того, як вона опинилася на примусовому лікуванні у психіатричній клініці.

У серпні 2020 року Спірс у судовому порядку вимагала позбавити батька статусу опікуна, але на початку листопада суд відхилив її позов, призначивши компанію Bessemer Trust спільним опікуном.

У грудні того самого року батько співачки заявив, що прагнутиме захистити її від "людей, які мають корисливі цілі", а доньку схарактеризував як людину, яка "потребує особливого захисту".

На початку лютого 2021 року напередодні чергового судового засідання сервіс Hulu і видання The New York Times презентували документальний фільм, знятий за матеріалами редакції про життя співачки, які публікували за останні 12 років. У картині батька Спірс зображено в негативному контексті як людину, яка використовує талант доньки заради власного збагачення.

11 лютого суддя Вищого суду Лос-Анджелеса Бренда Пенні ухвалила рішення, що компанія Bessemer Trust залишається у статусі опікуна Спірс разом із її батьком.

У березні 2021 співачка за півтора місяця після прем'єри розкритикувала фільм Framing Britney Spears про її життя під опікою батька.

Шанувальники артистки не відкидають, що текст написав і опублікував у її блозі хтось інший, оскільки бойфренд Спірс, фітнес-тренер іранського походження Сем Ашгар після перегляду цієї картини публічно назвав батька співачки "повним дурнем", а її колеги по шоу-бізнесу висловилися на її підтримку.

22 червня The New York Times оприлюднив витяги з протоколів закритих засідань суду, які свідчили про те, що співачка намагалася позбутися опіки батька з 2014 року.

23 червня в Лос-Анджелесі відбулося чергове судове засідання, на якому артистка виступила особисто. Вона розповіла, що вважає опіку насильством над собою, а як доказ навела кілька фактів – зокрема, співачка повідомила, що їй насильно поставили внутрішньоматкову спіраль і поїли літієм.

Артистку публічно підтримав її ексбойфренд, американський співак Джастін Тімберлейк.