"Це жесть, звісно. Кіношна історія". Фагот розповів, чому зраджував матір свого сина

Фагот: Тобі здається, що ти її знайшов, а потім щось тобі починає ставати поперек горла, і ти розумієш, що ти не ту знайшов
Фото: Олег Фагот Михайлюта / Facebook

Український музикант Олег Михайлюта (Фагот) перебував у стосунках із кількома жінками одночасно, коли дізнався про те, що одна з них – українська журналістка Анастасія Будкіна – чекає від нього дитину. Про це він розповів в інтерв'ю, опублікованому 9 липня на YouTube-каналі українського ведучого Слави Дьоміна.

"Можливо, це посттравматичний синдром, коли ти розумієш, що тебе зрадили і тобі не подобається, як воно, розумієш, що не можна нікому вірити, і несешся у вільний простір, скажімо так. Це називається "багато жінок одночасно". Ну, так сталося, – сказав артист. – Ми були у стосунках, розбігалися, сходилися, сварилися, знову сходилися".

За словами Фагота, він зраджував свою обраницю, бо "перестав глобально вірити жінкам".

"Це процес. Ти розумієш, що ти в пошуку. І тобі здається, що ти її знайшов, а потім щось тобі починає ставати поперек горла, і ти розумієш, що ти не ту знайшов. І ти намагаєшся шукати далі, – пояснив він. – Ми не жили разом, ми просто зустрічалися".

Фагот розповів, що коли повідомив своїй обраниці про нові стосунки, вона заявила йому про вагітність.

"У той момент, коли я зрозумів, що треба бути чесним і сказати, що закохався і йду далі, вона мені це заявила. Це жесть, звісно. Кіношна історія", – зізнався він.

За словами Фагота, зараз у нього з матір'ю його сина добрі стосунки.

"Як не крути, людина прекрасна, дорога і я її дуже люблю", – зазначив він.

Контекст:

З 2010 року Фагот (Олег Михайлюта) живе в цивільному шлюбі з українською письменницею і дизайнеркою Ольгою Навроцькою. Дітей вони не мають. У Фагота є син Микита (2010), матір'ю якого є Будкіна. Пара розсталася до народження дитини.

Першою дружиною 50-річного Фагота була російська артистка. Вони прожили у шлюбі вісім років і розлучилися, коли Фаготу було 30 років.