"Це зробить інше кохання". Колишня кохана Налчаджиоглу зробила заяву після розставання з ним

Налчаджиоглу й Анастасія Foxy розпочали роман наприкінці 2023 року
Фото: muratnalca / Instagram

Українська модель Анастасія Foxy, колишня дівчина бізнесмена турецького походження Мурата Налчаджиоглу, 6 червня опублікувала в Instagram Stories послання про свої почуття.

"Якщо моя енергія не розбудить тебе, я не для тебе. Якщо мій розум не надихає тебе, не примушуй єднання. Якщо моя думка не може змусити тебе думати глибше, немає сенсу згадувати мене. Якщо моя пристрасть не зачіпає тебе, тоді тобі краще змінити напрямок", – написала вона.

Далі екскохана Налчаджиоглу поділилася міркуваннями про кохання.

"Якщо моє кохання не відкриє твого серця, це зробить інше кохання", – зазначила вона. І додала, що один із найбільших виявів кохання – відпускати.

Фото: anastasija_foxy2 / Instagram

Контекст:

Про роман з Анастасією Foxy Налчаджиоглу розповів у січні 2024 року. За словами Анастасії Foxy, вони з Налчаджиоглу познайомилися на одному із заходів і одразу відчули спорідненість душ. На той момент Налчаджиоглу ще був у другому шлюбі, але вже не жив разом із дружиною, візажисткою Лілією Реус.

28 березня він повідомив, що офіційно розлучений.

31 травня Анастасія Foxy повідомила, що вони з Налчаджиоглу розсталися. Вона опублікувала романтичне чорно-біле відео за їхньою участю, зазначивши, що, "попри все, це була красива історія". Свій коментар вона супроводила зображенням розбитого серця.

За годину після заяви Анастасії Foxy Налчаджиоглу також оприлюднив в Instagram Stories свою заяву. "Навіть якщо в тебе немає нічого зараз, у тебе є життя. І це головне", – написав він. Незабаром після цього екскохані відписалися одне від одного, а Анастасія Foxy видалила зі своєї сторінки всі їхні спільні фото.

Останнім часом пара не публікувала спільних знімків і відео, як робила це раніше. Причини розставання жоден із них поки не озвучив.