У Kalush Orchestra розповіли, коли і де проводитимуть розіграш панамки і мікрофона з логотипом "Євробачення 2022" на підтримку ЗСУ

Kalush Orchestra з піснею Stefania посів на "Євробаченні 2022" перше місце
Фото: ЕРА
Український гурт Kalush Orchestra проведе розіграш рожевої панамки і скляного мікрофона з логотипом "Євробачення 2022" 29 травня. Про це повідомляють 27 травня у Telegram-каналі колективу.

"Наш аукціон так сильно розігнався – сотні людей пропонують допомогу у розповсюдженні, донатах та організаційних питаннях! Українці – це круто. Тому щоб встигнути реалізувати всі активності та зібрати для ЗСУ рекордні 1 млн (на закупівлю трьох безпілотників PD-2), переносимо завершення аукціону на 29 травня", – ідеться у публікації.

Розіграш розпочнуть о 19.00 на всіх платформах Kalush Orchestra і співорганізатора акції, українського волонтера Сергія Притули.

Контекст:

25 травня фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк повідомив, що всі охочі можуть узяти участь у розіграші його особистої рожевої панамки, якщо перерахують 200 грн на рахунок благодійного фонду Притули.

"За кожні 200 грн ви отримуєте один запис у таблиці, з якої випадково визначимо переможця. Більше донатів робите – більше шансів на перемогу", – пояснив правила розіграшу Притула.

Також Псюк оголосив, що окрім панамки, розігрують скляний мікрофон із логотипом "Євробачення", який гурт отримав як нагороду за перше місце. Він дістанеться тому, хто перекаже на рахунок благодійного фонду Притули максимальну суму.

14 травня у фіналі "Євробачення 2022" у Турині (Італія) брали участь представники із 25 країн.

Переможцем конкурсу став український гурт Kalush Orchestra з піснею Stefania. За оцінками професійного журі українці посіли четверте місце і вийшли на перше завдяки оцінкам телеглядачів, сумарно набравши 631 бал. Отже, "Євробачення 2023" має відбутися в Україні.