"У мене в райдері є дружина, по-іншому бути не може". Горянський розповів про свій другий шлюб

Володимир і Олена Горянські одружилися 2016 року
Фото: Vladimir Goryansky / Facebook

Український актор Володимир Горянський на гастролі їздить зі своєю другою дружиною Оленою Горянською. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 15 жовтня опублікували на сайті "Коротко про".

"Я щасливий, що поруч зі мною людина, близька мені по духу, по світосприйняттю. Вона – моя половина. Вона – частина мене. І це настільки важливо! Це таке щастя – мати свою половинку! Без цього, мабуть, і розуміння щастя не буде повним. Поруч із тобою повинна бути твоя половинка, яка тебе розуміє, любить, цінує, приймає тебе таким, яким ти є. І в щасті, і в радощах, і в труднощах – у нас усе разом, – поділився емоціями Горянський. – Хочеться жити, творити для неї. Бути кращим, ніж ти є. Тому мені ще є куди змінюватися. Дуже хочу бути достойним своєї половинки".

Актор зізнався, що дружина їздить разом із ним на всі гастролі.

"Ми плануємо наші графіки. Так, як я планував колись свої графіки, – це було жахливо, бездарно, бездумно, без вихідних. І Олена сказала: "Ні, так не буде, повинні бути відпустки, вихідні". Тому вона все робить дуже професійно. А їздимо ми, бо справді не хочемо розлучатися. Гастролі бувають і по місяцю. Тому в мене в райдері є дружина, по-іншому бути не може. Ми не хочемо втрачати час. Час так швидко плине, хочеться бути разом, – розповів актор. – Усе, що я заробляю, – усе наше. Усе, що ми робимо, ми робимо для нас двох".

Контекст:

Весілля Володимира й Олени Горянських відбулося у США 2016 року, а романтичну подорож пара провела в Маямі.

З першою дружиною Ларисою Горянський прожив із 2002-го до 2011 року. Від першого шлюбу в Горянського є донька, а в його дружини Олени – син.