"У нас зараз дуже складне подружнє життя". Перша леді України розповіла, як роздільне проживання вплинуло на них із чоловіком

Зеленська про чоловіка: Ми один одному не набридаємо
Фото: ЕРА

Перша леді України Олена Зеленська 21 червня в інтерв'ю The Telegraph розповіла про сімейне життя із президентом України Володимиром Зеленським.

"Насправді в нас зараз дуже складне подружнє життя, тому що ми не живемо разом. Він живе в офісі, а ми з дітьми окремо. Авжеж, нам дуже хочеться, щоб це змінилося. Родині потрібне нормальне життя, дітям потрібен батько частіше, ніж вони можуть дозволити собі його бачити. І він, мені здається, втомлюється від такого стилю життя, це не зовсім правильно. Але коли ти згадуєш про те, що так зараз живуть сотні тисяч сімей, якщо не мільйони – розділені, чекають один на одного, хтось на фронті, то тут не можна скаржитися. Ми хоча б можемо бачити одне одного", – сказала дружина українського президента.

Вона також додала, що, попри роздільне проживання, у їхніх із чоловіком стосунках зараз усе гаразд.

"Чесно скажу, зараз у наших стосунках усе добре. Не знаю, із чим це пов'язано – зараз ми більше потребуємо один одного через усі ці випробування. Або ж ми рідше бачимося, і нам завжди є що один одному розповісти. Ми одне одному не набридаємо – це 100%", – зізналася Зеленська.

Вона зазначила, що вони із Зеленським встигають скучити за час розлуки, тому не сваряться.

"Ми скучаємо один за одним, і в нас немає часу, щоб розізлити один одного так, щоб посваритися. Тому ми останнім часом майже не сваримося", – сказала вона.

Контекст:

Володимир Зеленський і Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. Пара має двох дітей. Донька Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року. До цього він був керівником студії "Квартал 95", а його дружина – сценаристкою в цьому проєкті.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося в лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні.

У вересні 2023 року в інтерв'ю ВВС Зеленська розповіла, що через війну їхня сім’я розділилася і вона з дітьми зараз живе окремо від чоловіка.