Вілл Сміт показав, як змінився за місяць тренувань

Сміт: У гонитві за щастям
Фото: willsmith / Instagram
Американський актор Вілл Сміт 27 травня на своїй сторінці в Instagram розмістив відео, у якому показав своє тренування в залі. На початку ролика артист нагадав, який вигляд мав на початку травня – до того, як почати займатися.

"Це так бридко", – говорить він, стоячи на обертовій платформі у плавках і демонструючи обвислий живіт. Ці кадри змінюють нові, на яких він уже зображений більш струнким, а далі показано фрагменти його занять у залі.

"У гонитві за щастям", – підписав він ролик. Ця фраза є назвою драматичного фільму, у якому він знімався 2006 року разом зі своїм сином Джейденом Смітом.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Will Smith (@willsmith)

Контекст:

Вілла Сміта двічі номінували на здобуття премії "Оскар", п'ять разів – на здобуття "Золотого глобуса". Він володар премії "Греммі" як хіп-хоп-виконавець.

Знявся більше ніж у 30 фільмах, серед них "Принц із Беверлі-Хіллз", "Люди в чорному", "Погані хлопці", "Правила зйому: Метод Хітча", "Сім життів", "Аладдін".

На початку травня 2021 року актор оприлюднив фото, на якому був зображений у плавках із голим торсом, демонструючи обвислий живіт.

"Це тіло, яке пронесло мене через всю пандемію і незліченну кількість днів, які я пасся в коморі. Я люблю це тіло, але хочу почуватися краще. Більше жодних опівнічних кексів... Ось і все!" – написав він тоді.