Українська дизайнерка, яка одягає Зеленську, розповіла, як перша леді добирає собі вбрання

Через брак часу Зеленська добирає собі вбрання вже з готових колекцій
Фото: Олена Зеленська / Facebook
Українська дизайнерка Ельвіра Гасанова в інтерв'ю, опублікованому на українському YouTube-каналі Beauty Dose project розповіла про співпрацю з першою леді України Оленою Зеленською.

За словами дизайнерки, Зеленська в реальному житті така сама, якою її показують на екрані.

"Дуже приємна, надзвичайно глибока людина. Усе, що ми бачимо, як показують, – і президента, і першу леді – вони такі й справді. Це сильна духом і потужна людина, яка надихає", – зізналася Гасанова.

Вона також зазначила, що Зеленська має круту команду, з якою співпрацює її бренд.

"Вони в нас побачили найсильніші сторони й обирають костюми з наших колекцій, розуміючи, що ми можемо зробити і за кілька годин, і на одну ніч", – зазначила дизайнерка.

За словами Гасанової, якщо раніше вони створювали одяг для першої леді, починаючи з ескізів, то зараз вона через дефіцит часу обирає вбрання з уже відшитих колекцій.

"Потім передавали – або ми везли, або водій забирав", – розповіла дизайнерка.

Зеленська востаннє з'являлася на публіці в сукні від Гасанової 5 травня в Лондоні на зустрічі з принцесою Уельської Кетрін і першою леді США Джилл Байден напередодні коронації короля Великобританії Чарльза ІІІ.

Фото: Олена Зеленська / Facebook

Контекст:

Ельвіра Гасанова народилася в Донецьку. Працювала стоматологом.

Зараз із її брендом співпрацює багато іноземних знаменитостей, зокрема американські моделі Джіджі Хадід і Кортні Кардаш'ян.