Укриття із запасом продуктів та панорамні вікна. Мер Львова Садовий показав свій двоповерховий особняк, розташований на височині. Відео

53-річний Садовий – батько п'ятьох синів
Скріншот: Люкс ФМ / YouTube
Мер Львова Андрій Садовий під час інтерв'ю запросив українського журналіста Славу Дьоміна до себе додому. Відповідне відео опубліковано 15 серпня на YouTube-каналі радіо "Люкс ФМ".

53-річний Садовий мешкає у двоповерховому особняку з панорамними вікнами, розташованому у парковій зоні на височині. Від воріт до будинку веде устелена бруківкою доріжка з огорожею та клумбами з боків.

За словами Садового, у його будинку обладнано укриття, яке має мінімальний набір продуктів.

Садовий спілкувався з Дьоміним, сидячи за столиком на терасі біля вхідних дверей. Під час інтерв'ю мер Львова зазначив, що його дружини немає вдома, оскільки вона допомагає переселенцям і, ймовірно, поїхала у справах.

"А [молодший син] Антоній має бути вдома, мені так здається", – зазначив Садовий. Однак під час інтерв'ю ніхто із членів його сім'ї у кадрі не з'явився.

Раніше Садовий говорив, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну його сім'я вирішила не покидати міста.

Відео: Люкс ФМ / YouTube

Контекст:

Садового вперше обрали мером Львова 16 років тому. Згодом його переобирали на новий строк.

Він одружився 2001 року. Дружина Садового мистецтвознавиця. Подружжя виховує п'ятьох синів: Івана-Павла, Тадея-Луку, Михайла, Йосипа та Антонія.