"Усі вже прокляли мене?" Цимбалюк назвав людей, які дорікнули йому через розважання під російськомовну пісню, "звірами-радикалами"

Цимбалюк: Був неправий!
Фото: taras.tsymbaliuk / Instagram

Український актор Тарас Цимбалюк в Instagram 23 липня виправдався за те, що розважався під музику білоруського гурту "Леприконсы".

"Усі вже прокляли мене? Усі побажали смерті мені й моїм близьким? Те, що публічна людина з'являється в соціальному просторі й по фону вмикають ворожу музику, – це прой...б. Я визнаю це й не збираюся зараз це змахувати на обставини. Також не хочу виправдовуватися й списувати на те, що і хто вмикав. Прой...б є прой...б! І він тільки мій", – заявив Цимбалюк.

Актор зазначив, що під час війни соціум став "звірами-радикалами, котрі готові одне одного загризти при першій можливості".

Цимбалюк згадав, що займається волонтерською діяльністю.

"На своєму прикладі хочу попросити українців з аудиторією бути пильними! Усвідомте, за вами йдуть люди. Як показує практика, ви можете допомагати країні роками, бути прикладом і кумиром, але достатньо однієї помилки, і вас із величезною радістю змішають з гівном", – заявив він.

Водночас актор визнав свою провину.

"Був неправий!" – заявив він.

Фото: taras.tsymbaliuk / Instagram

Відео, у якому Цимбалюк відривається під російськомовну пісню "Хали-гали" з репертуару "Леприконсов" опублікувала в Instagram українська блогерка Анна Алхім.

Контекст:

Цимбалюк народився 16 грудня 1989 року в місті Корсунь-Шевченківський Черкаської області. Відомий ролями у фільмі "Чорний ворон", серіалах "Кріпосна", "Впіймати Кайдаша", "Кава з кардамоном". Також знімався у кліпі російської групи "Ленинград", прем'єра якого відбулася у грудні 2020 року.

Актор з початку війни Росії проти України займається волонтерською діяльністю й бореться у соцмережах із російською пропагандою.