"Усім було посрати". Притула вперше розповів, за що сильно ображений на керівництво "Нового каналу"

Притула: Я дуже сильно ображений
Фото: Сергій Притула / Facebook

Український волонтер і колишній ведучий Сергій Притула дуже ображений на керівництво "Нового каналу", обличчям якого був до початку повномасштабної війни. Про це він зізнався в інтерв'ю, яке 13 серпня опубліковано на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної.

"Я дуже ображений. Тому що, коли ти десь 14 років є обличчям каналу, коли в тебе вдома стоїть табличка, яку тобі вручили на корпоративі, "Ти – серце каналу", коли тебе переманювали неодноразово на інші канали на ахєрєть які більші зарплати, а ти ніколи не йшов, тому що це твої люди, це твоя сім'я. І коли після початку повномасштабки ніхто, абсолютно ніхто не поцікавився впродовж, мабуть, пів року, як ти взагалі? Ось це питання – "як ти?" – воно є наріжним каменем. Керівництву каналу, усім було посрати", – сказав він.

Притула зазначив, що раніше не розповідав про це.

Контекст:

Притула в минулому – телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер скетч-шоу "Файна Юкрайна", ексведучий ранкового шоу "Підйом", талант-шоу "Україна сльозам не вірить" на "Новому каналі" й інших розважальних програм.

Є активістом волонтерського руху, який надає допомогу українським військовослужбовцям.

Фонд Сергія Притули – українська благодійна організація, яка спеціалізується на допомозі силам оборони України й постраждалим від російсько-української війни. Його засновано 2020 року.

З початку повномасштабного вторгнення фонд регулярно збирає кошти на закупівлю техніки для ЗСУ.