"Удалося показати життя дітей, як є. На нас не чекали". Зеленська приїхала на весь день до дитячого будинку. Відео

За словами Комарова, команда Зеленської пішла назустріч, прибравши багато протокольних моментів у підготовці візиту, щоб зберегти таємницю
Фото: Олена Зеленська / Facebook

Перша леді України Олена Зеленська без попередження відвідала один із дитячих будинків в Україні та провела там цілий день. Про те, як це було, розповідають у новому випуску проєкту "Світ навиворіт" українського журналіста Дмитра Комарова. Передачу за участю Зеленської покажуть в ефірі каналу "1+1 Україна" 8 березня, повідомив він в Instagram.

"Наступної п'ятниці – дуже ексклюзивний випуск. Досліджуючи життя дітей під час війни, ми покажемо зсередини один день у дитячому будинку. У гості до дітей приїдемо разом із першою леді. Це, напевно, буде вперше, коли перша леді проведе цілий день у дитячому будинку, за розкладом дітей від сніданку до ночі, – анонсував програму Комаров. – Нам удалося приїхати, не попереджаючи. І показати життя дітей без прикрас, як є. Тобто ані діти, ані персонал, ані місцева влада не знали, що буде перша леді. Такі візити зазвичай підготовлені заздалегідь, усе дуже офіційно і протокольно. Наша ж мета була уникнути формальностей і показухи. Команда Олени пішла нам назустріч, прибравши багато протокольних моментів у підготовці візиту, щоб зберегти таємницю. Це спрацювало. На нас не чекали. Що із цього вийшло – побачите у випуску”.

У коментарі Комарову Зеленська зізналася, що це перший випадок, коли під час приїзду до неї ніхто не вийшов. За словами Комарова, під час зйомок цього випуску він залишився ночувати у дитячому будинку.

"Чому про дитячі будинки завжди кажуть, що там не все добре? Навіть у найкращих будинках із класним ремонтом, хорошим харчуванням і винятковим персоналом? Як допомогти дітям, яких покинули рідні батьки? Усе розповімо й покажемо", – зазначив він.

В анонсі Комаров не став афішувати, у якому місті розташований дитячий будинок, котрий він відвідав разом із дружиною президента Володимира Зеленського.

Контекст:

Комаров до повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну знімав випуски про подорожі різними країнами. Після лютого 2024 року у своїх передачах він розповідає про життя в Україні.