Вечірка без телефонів, дівчата, готель. Мбаппе після відпочинку у Швеції звинуватили у зґвалтуванні

Під час допиту дівчина назвала Мбаппе ймовірним ґвалтівником
Фото: ЕРА

25-річному форварду і капітану збірної Франції з футболу Кіліану Мбаппе загрожує від трьох до 10 років позбавлення волі у Швеції, якщо слідчі доведуть його причетність до зґвалтування. Про це 15 жовтня написало видання Le Parisien.

Журналісти видання розслідували й описали у статті подробиці поїздки футболіста в 10-х числах жовтня на відпочинок у Стокгольм, після якого жінка, імені якої не розголошують, звернулася до поліції із заявою про зґвалтування.

Як зазначено в публікації, 10 жовтня Мбаппе орендував нічний клуб для вечірки, на яку запросив приблизно 30 осіб. Повідомляють, що здебільшого це були "молоді шведські дівчата". Водночас гостей попросили залишити телефони на вході для конфіденційності вечора. Після закінчення вечірки футболіст вирушив ночувати у Bank Hotel, а 11-го чи 12 жовтня у лікарню звернулася "імовірна жертва зґвалтування", після чого туди викликали поліцію.

Під час допиту дівчина назвала Мбаппе ймовірним ґвалтівником і заявила, що зґвалтування сталося у її номері готелю. Прокуратура Стокгольма вже проводить розслідування, а одяг імовірної жертви вилучили для аналізу ДНК.

Контекст:

Із літа 2024 року Мбаппе є гравцем мадридського "Реала".

14 жовтня ЗМІ повідомили, що шведська поліція розслідує зґвалтування, пов'язане з візитом Мбаппе у Стокгольм. Він назвав публікації у ЗМІ на цю тему фейком.