"Реал" презентував Мбаппе перед 80 тис. уболівальників. Француз підписав контракт на п'ять років і вже познайомився з Луніним. Фото

Мбаппе познайомився з Луніним, який виступає за "Реал"
Фото: realmadrid.com

Форвард і капітан збірної Франції з футболу Кіліан Мбаппе 16 липня офіційно став гравцем мадридського "Реала". Про це повідомляють на сайті іспанського клубу.

Француз підписав контракт до 2029 року на офіційній церемонії разом із президентом "Реала" Флорентіно Пересом.

Після підписання контракту форвард попозував із футболкою клубу з номером 9.

Презентація Мбаппе на "Сантьяго Бернабеу" зібрала повний стадіон – її відвідало понад 80 тис. уболівальників, зазначають на сайті "Реала".

Француз у зверненні до фанатів клубу сказав, що багато років мріяв грати за "Реал" і його мрія здійснилася.

Значна частина футболістів зараз у відпустці після міжнародних турнірів, але Мбаппе все ж таки зміг познайомитися з деякими одноклубниками, зокрема з воротарем збірної України Андрієм Луніним. Відповідне фото було опубліковано на сайті "Реала".

Також Мбаппе познайомився із тренером іспанського клубу Карло Анчелотті.

Контекст:

Мбаппе – найкращий бомбардир останнього станом на зараз ЧС 2022 (автор восьми забитих м'ячів на турнірі) у Катарі. На Євро 2024 збірна Франції, капітаном якої був Мбаппе, у півфіналі поступилася майбутньому чемпіону – Іспанії.

Торік Мбаппе посів третє місце у голосуванні за трофей "Золотий м'яч" (найкращого футболіста світу за підсумками року).

Попереднім клубом Мбаппе був французький ПСЖ. Він не захотів продовжувати контракт із клубом і перейшов у "Реал" на правах вільного агента.