Крапівіна – Кіркорову: Ви пропагуєте моральних виродків і збоченців

Крапівіна відповіла Кіркорову й додала, що це її "останній коментар на цю тему"
Скріншот: natellakrapivina / Instagram

У шоу-бізнесовій тусівці триває скандал, у центрі якого  Філіп Кіркоров, Світлана Лобода та її тепер уже колишня продюсерка Нателла Крапівіна. Скандал виник 4 червня, коли в Москві провели 18-ту церемонію нагородження премією "Муз-ТВ", гостями якої були Кіркоров і Лобода. Кіркоров з'явився на церемонію в компанії колеги Dava, відомого як ексбойфренд російської співачки Ольги Бузової, і в супроводі статистів з оголеними торсами.

Наступного дня після церемонії Крапівіна на своїй сторінці в Instagram розмістила пост, у якому розкритикувала російський шоу-бізнес, назвавши його "цирком виродків". Російське видання Spletnik писало, що Крапівіна в одному з коментарів також назвала Кіркорова і Dava "паноптикумом у чистому вигляді", додавши, що "раніше на Кавказі таких розчленовували на шашлики".

8 червня Кіркоров опублікував в Instagram серію роликів, адресованих Крапівіній, дорікнувши їй, зокрема, плагіатом – на доказ артист поєднав виступ Лободи на церемонії зі схожим кліпом американської співачки Бейонсе.

"Дехто уявив, що вони вже в космосі, але за звичкою плавають у невагомості своїх фекалій. Скільки пафосу і зверхності. Дівчата, там, де ви вчилися, я викладав", – заявив Кіркоров, зокрема, звинувативши продюсерку в гомофобії.

Історія скандалу Крапівіної з Кіркоровим. Повна версія

За кілька годин після опублікування Кіркоровим заяви Крапівіна без пояснення причин повідомила, що йде із шоу-бізнесу. Її опікуванка Лобода відреагувала на заяву продюсерки, розмістивши її пост у себе в Instagram Stories без додаткових коментарів зі свого боку.

9 червня, уже після того, як пішла із шоу-бізнесу, Крапівіна розмістила на своїй сторінці в Instagram ролик-відповідь Кіркорову, уточнивши, що це "останній коментар на цю тему". Наразі відео вже недоступне, оскільки експродюсерка закрила свій акаунт.

Онлайн-журнал StarHit зберіг і виклав копії відеозвернення Крапівіної. На них вона звинуватила Кіркорова в лукавстві і пропаганді "моральних виродків і збоченців".

"Шановний Філіпе Бедросовичу! Народний ви наш артисте. [...] Мій коментар, із якого все почалося, безумовно не найкоректніший. Я ним не пишаюся, але він був спрямований не проти геїв, а адресований нещасним паразитам, яких ви із завидною регулярністю залучаєте у ваше життя і демонструєте їх світу, пропагуючи, на жаль, не гей-культуру, а моральних виродків і збоченців, які заради 15 секунд слави готові зіграти абсолютно будь-яку роль. На 15 секунд перетворитися на гомосексуала, потім – на 15 секунд на репера, потім на 15 секунд – на нареченого Бузової, а згодом – на дружину Кіркорова", – сказала Крапівіна.

Вона також звинуватила Кіркорова у плагіаті і назвала його "королем ремейків з неочищеними правами". Окрім того, Крапівіна вважає, що справжньою причиною нападок Кіркорова стала його образа на те, що Лобода відмовилася заспівати з ним дуетом.

Контекст:

Світлана Лобода і Нателла Крапівіна співпрацювали з 2010 року.