Танчинець, який покинув "Танці з зірками", розповів, за яку пару вболіватиме далі

Танчинець: Причини мого вболівання саме за них зрозумілі й пояснень не потребують
Фото: sergii_tanchynets / Instagram

Лідер українського гурту "БеZ обмежень" Сергій Танчинець, який 8 листопада вибув із проєкту "Танці з зірками" на "1+1", назвав своїх фаворитів серед чотирьох пар, що залишилися.

Ексучасник "Танців із зірками" на "1+1", лідер українського гурту "БеZ обмежень" Сергій Танчинець 9 листопада в Instagram написав, що далі підтримуватиме на проєкті лідерку групи The Hardkiss Юлію Саніну, яка виступає в парі з хореографом Дмитром Жуком.

"Усі, хто залишився і продовжить боротьбу за перемогу, стовідсотково її заслуговують. Уболіватиму за пару Юлі Саніної та Діми Жука. Думаю, що причини мого вболівання саме за них зрозумілі й пояснень не потребують", – заявив він.

Танчинець покинув проєкт 8 листопадаВін виступав у парі з хореографкою Яною Цибульською, яка є дружиною партнера Саніної – Жука.

Отже, крім Саніної, 15 листопада на паркет вийде ще три пари – екссолістки групи "ВІА Гра" Санта Дімопулос і Надія Мейхер зі своїми партнерами та футболіст Сергій Мельник із партнеркою.

Прем'єра шоу "Танці з зірками 7" відбулася 30 серпня. Виступи учасників оцінюють прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар, хореограф Влад Яма, народний артист України, лауреат трьох міжнародних танцювальних конкурсів, хореограф Григорій Чапкіс та запрошений суддя, ім'я якого оголошують напередодні ефіру.