Відомий бізнесмен розповів, як відреагував Буряковський на знайомство з Поляковою

Полякова вийшла заміж за Буряковського 11 вересня 2004 року
Фото: Оля Полякова / Facebook

Український бізнесмен Гарік Корогодський 11 вересня у коментарі до нового поста на сторінці української співачки Олі Полякової розповів, яким був її майбутній чоловік, український бізнесмен Вадим Буряковський, коли з нею познайомився.

Полякова присвятила публікацію 20-й річниці сімейного життя з Буряковським.

Вона розповіла, що за цей час їхні стосунки змінилися. За словами артистки, на самому початку їхнього шлюбу чоловік дбав про неї й піклувався.

"Спочатку взяв мене на ручки, а потім навчив ходити і робити все самій. А потім не заважав – тільки підтримував та хвалив! Розумію, що це дещо батьківська позиція, але із жінкою, яка була в дитячій, неможливо інакше", – написала співачка.

За словами 45-річної артистки, вона "виросла у цьому шлюбі в любові та теплі", а тепер стала дорослою, незалежною й самовпевненою. Знаменитість додала, що зараз у них із чоловіком уже інші стосунки.

"І ми тепер батьки нашим прекрасним дівчаткам, а одне одному – рідні люди, а ще ми – найкращі друзі", – заявила Полякова.

"Я пам'ятаю, як ви познайомилися. Вадик такі про тебе пісні співав – закоханий підліток, і зараз так само", – прокоментував пост співачки Корогодський.

Фото: polyakovamusic / Instagram

Контекст:

Полякова вийшла заміж за Буряковського 11 вересня 2004 року. У шлюбі в них народилися дві дочки – Марія (2005) та Аліса (2011). Полякова – друга дружина Буряковського. Від першого шлюбу дітей у нього немає.

Чоловік старший за артистку на 16 років. Коментуючи різницю у віці, Полякова заявила, що її 62-річний чоловік уже хоче іншого життя, а їй ще потрібно "кудись нестися".