"Видовище винятково бридке". Невзоров висміяв Доліну, яка вихваляє Росію

Невзоров: Мине трохи часу, і ми побачимо скиглення каяття і почуємо від артистів голосіння про "лихих чекістів", які змушували їх публічно верзти нісенітницю
Фото: Александр Невзоров / Facebook
Російський публіцист Олександр Невзоров, який набув українського громадянства, 25 грудня в Instagram опублікував ролик, де російська співачка Лариса Доліна зі сцени розповідає про велич російської культури і про те, що "Росію неможливо втихомирити й поставити на коліна".

"Видовище винятково бридке. Але! Співоча мумія Доліної не за власним бажанням верзе патріотичну нісенітницю. Тепер п'ять-шість фраз маячні про "велич" і "війну" – це обов'язкова умова, котру висувають усім естрадникам, які бажають продовжувати "концертну діяльність", – заявив Невзоров.

Він зазначив, що інакше виконавців позбавлять їхніх матеріальних благ.

"Мумія Доліної знає, що якщо вона їх не скаже, то в неї і саркофаг відберуть, і з піраміди нафіг винесуть. Тому й розпинається, як усі шамани-лепси-газманови. Мине трохи часу, і ми побачимо скиглення каяття й почуємо від артистів голосіння про "лихих чекістів", які змушували їх публічно верзти нісенітницю зі сцен і з телевізорів", – запевнив він.

Публіцист додав, що їхні крики про "кляту війну", про "божевільного диктатора" і "страшний злочин, який скоїла Росія", будуть такими ж несамовитими, як і їхні сьогоднішні кричалки про "велич" і "священну місію".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олександр Невзоров (@nevzorovofficial)

Контекст:

Доліну занесли до бази сайта "Миротворець" як співучасницю злочинів російської влади проти України та її громадян. Вона виправдовує й підтримує відкритий воєнний напад РФ на Україну. Доліна також незаконно перетинала кордон України. Зокрема, у травні 2022 року вона відвідувала окупований Росією Донецьк. Співачці заборонено в'їзд до України. 

Також Доліну занесли в базу сайта theylovewar.com ("Вони люблять війну") за пропаганду путінського режиму й підтримку війни проти України.