Військовослужбовиця Данілкіна: Час у лікарні був найгіршим, навіть у момент влучання снаряда не було так боляче. Але я зрозуміла, на що здатна

Данілкіна: Закарбовуйте свої спогади та робіть висновки
Фото: rusya_danilkina / Instagram

Українська військовослужбовиця Руслана Данілкіна (позивний Сіма) найгіршим періодом у своєму житті вважає час, проведений у лікарні після поранення на фронті та ампутації ноги. Про це вона написала 11 січня в Instagram.

"Я досить часто згадую лікарню. Зараз я впевнено можу сказати – це найгірший період мого життя. Нестримний біль. Безсонні ночі. Постійні операції. Тяжкі препарати. Перші панічні атаки. Спроби уявити майбутнє. Адаптування до себе та оточення. Обличчя моєї сім'ї. Найгірший період життя, але... Що він мені дав? Можливість подивитися на життя по-іншому. Навчив цінувати час. Запам'ятовувати моменти. Звертати увагу на дрібниці. І напевно дав зрозуміти, що проблеми не є проблемами, – написала вона. – Час у лікарні дійсно був найгіршим, навіть у момент влучання снаряда не було так боляче, як переживати подальші наслідки".

За словами Данілкіної, незважаючи на це, вона не готова відмовитися від спогадів про перебування в лікарні.

"Але одночасно можу сказати: "Це був найсвітліший момент". Знаєте чому? Тому що я зрозуміла, на що я здатна! Якою сильною я можу бути! Яким би не був біль, я не зламаюся! Що б не трапилося, я впораюся! Якою б складною не була ситуація, я не здамся", – зізналася вона.

Данілкіна зазначила, що навіть найгірший момент у житті "може створити нового тебе, відкрити інший світ і стати найпрекраснішим, що з тобою траплялося".

"Закарбовуйте свої спогади та робіть висновки", – резюмувала Данілкіна.

Контекст:

Данілкіна народилася 2003 року в Одесі. Професійно займалася спортом: тайським боксом, ММА, хортингом.

Після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну у віці 18 років вступила до лав Збройних сил України, служила в інформаційно-телекомунікаційному вузлі зв'язку, була операторкою-зв'язківицею. На 10-му місяці служби у Херсоні автомобіль, у якому перебувала Данілкіна, потрапив під артилерійський обстріл. Військова дістала важкі травми, унаслідок чого втратила ногу. Пізніше їй зробили протезування.

Зараз Данілкіна – студентка Одеського національного морського університету.

У листопаді 2023 року Данілкіна стала обличчям нової колекції The year of dragon від українського бренда Gasanova.