Військовослужбовиця Данілкіна стала обличчям лімітованих колекцій футболок "Мотанка" від Андре Тана. Фото

Данілкіна, за словами Андре Тана, уособлює українську незламність
Фото: andre_tan_official / Instagram

Український дизайнер Андре Тан випустив лімітовану колекцію унісекс-футболок під назвою "Мотанка". Про це 12 квітня повідомляють на його сторінці в Instagram.

Частину коштів від кожної проданої футболки із цієї колекції передадуть у благодійний фонд української ведучої Лілії Ребрик на проєкт "Нескорена". Обличчям колекції стала українська військовослужбовиця Руслана Данілкіна. За словами дизайнера, це "надзвичайно сильна й енергійна особистість, яка уособлює українську незламність".

У пресрелізі, наданому інтернет-виданню "ГОРДОН", повідомляють, що разом із футболками також виготовлять колекційні ляльки-мотанки. Їх можна дістати в подарунок, купуючи футболки протягом першого тижня продажу. Пізніше ляльки також з'являться у продажу.

"Я зараз активно вивчаю українську історію, намагаюся занурюватися в неї якомога глибше. Мене надзвичайно цікавлять і надихають традиції, побут та костюми наших предків. Одним із таких відкриттів стала лялька-мотанка, яку взагалі винайшли 5 тис. років тому і яка ще з давніх-давен була присутньою в українській культурі. Це був оберіг кожної конкретної родини, що передавався з покоління в покоління, уособлюючи знання, досвід і силу, – розповів дизайнер. – Мені сподобалася ця ідея, до того ж вона мені здалася надзвичайно актуальною сьогодні, коли кожен українець потребує захисту, оберегу.  Вірю в те, що традиції дійсно мають магічну силу".