Володимир та Христина Остапчуки на тлі чуток про розлучення проігнорували другу річницю свого весілля

Христина та Володимир Остапчуки одружилися у жовтні 2020 року
Фото: kristygor / Instagram
Український ведучий Володимир Остапчук та його дружина, українська юристка Христина Остапчук 15 жовтня відсвяткували другу річницю від дня весілля. На відміну від минулого року, цього разу подружжя у суспільному просторі проігнорувало цю дату.

Це сталося на тлі чуток про розлучення пари – вони вже довго не публікують спільних фото, а також не коментують публікацій одне одного. Український ведучий Слава Дьомін у середині вересня з посиланням на спільних знайомих заявив, що Володимир та Христина Остапчуки, ймовірно, розлучилися.

Минулого року Володимир та Христина Остапчуки зворушливо привітали одне одного у своїх мікроблогах в Instagram, зізнавшись у коханні.

"Як же швидко пролетів цей рік, але він був таким насиченим на емоції та події! Щоб виставити це фото, я чекала цілий рік, пам'ятаю цей момент, як зараз. Потаємно бережу і дякую", написала 15 жовтня 2021 року дружина Остапчука.

Зі свого боку, Остапчук рік тому також розмістив пост, в якому освідчився дружині в коханні.

"Кохана моя. Як же довго я на тебе чекав. Я шукав тебе в чужих голосах, в чужих долях і чужих очах!" – писав він.

Контекст:

Володимир та Христина Остапчуки одружилися у 2020 році.

Раніше Остапчук був одружений із перекладачкою Оленою Войченко. Пара прожила у шлюбі 12 років. У них народилося двоє дітей: дочка Емілія (2013) та син Еван Олександр (2018). Подружжя розірвало шлюб 6 березня 2020 року.