"Усик! Усик! Карапусик". Олександр Усик розповів, хто насправді стоїть за його перемогами в боксі

Усик: Я не маю несерйозних підготовок. У мене всі підготовки йдуть на 100%
Фото: ЕРА

Український боксер Олександр Усик своїми перемогами завдячує команді. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 24 серпня опублікували на YouTube-каналі NV.

"У мене немає несерйозних підготовок. У мене всі підготовки йдуть на 100%. Зібрана команда. Уся команда знає, що робити. Найголовніше – це моя команда. Я не можу один нічого зробити. Ось дивляться там – Усик виграв чи ще щось. Усик! Усик! Усик? Карапусик! Команда є", – розповів он.

За словами боксера, своїми перемогами він, зокрема, завдячує тренеру, масажистам, лікарю, кухарю.

"Все-все-все допомагає мені. Я виходжу, роблю. Але це вся сила, яка робить мене тим, ким я є", – наголосив він.

Контекст:

Усик чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBC, WBO.

19 травня він переміг британця Тайсона Ф'юрі, відібрав у нього пояс чемпіона світу за версією WBC і став абсолютним чемпіоном світу з боксу (першим за 25 років після британця Леннокса Льюїса, який виграв об'єднавчий бій в Евандера Голіфілда 1999 року). До цього українець володів поясами чемпіона світу з боксу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі.

У червні Усик звільнив титул чемпіона світу за версією IBF у надважкій вазі. Отже, бій-реванш Усика з Ф'юрі 21 грудня у Саудівській Аравії буде не за звання абсолютного чемпіона.

24 серпня боксер подарував президенту України Володимирові Зеленському чемпіонський пояс за версією WBC, який відібрав у Ф'юрі.