"Здається, Тіна Кароль уже вийшла заміж". Відомий продюсер прокоментував особисте життя артистки

Тіна Кароль заявила, що в разі заміжжя не стане афішувати свій новий статус
Фото: Тіна Кароль / Facebook

Український ведучий і генеральний продюсер радіо "Люкс ФМ" Євген Фешак у новому випуску шоу "#ністиданісовісті", яке 9 серпня опублікували на YouTube-каналі "Люкс ФМ", допустив, що українська співачка Тіна Кароль уже таємно вийшла заміж.

Такого висновку він дійшов після того, як артистка 5 серпня заявила, що в разі заміжжя не стане афішувати новий статус.

"Мені здається, що вона, в принципі, уже вийшла заміж. Що вона сказала? Якщо буде виходити заміж, то зробить це подалі від очей публіки й не повідомить прихильників про свій новий статус. Тому можемо зробити висновок, що, в принципі, може, все вже й було. Може, вже відгуляли весілля. Цілком можливо", – заявив він.

Контекст:

Тіна Кароль (справжнє ім'я – Тетяна Ліберман) виховує 15-річного сина Веніаміна. Його батько – покійний чоловік і продюсер артистки Євген Огір. Вони одружилися 15 червня 2008 року.

28 квітня 2013 року Тіна Кароль овдовіла – Огір помер на 33-му році життя після боротьби з онкологічним захворюванням. У нього був рак шлунка.

У листопаді 2020 року співачка заявила, що буде рада незапланованій вагітності, а в липні 2024 року зізналася, що не відкидає можливості вдруге стати матір'ю.