"Здогадуюся, хто це робить". Цибульська після дуету із Dzidzio стала жертвою хейтерів

Цибульська: Мене почали підозрювати в тому, що я намагаюся пробратися на чиюсь територію
Фото: cybulskaya / Instagram

За словами української співачки Ольги Цибульської, хейтери звинуватили її в тому, що вона хоче стати популярною завдяки своєму колезі українському артисту Dzidzio.

Українська співачка Ольга Цибульська в інтерв'ю передачі "Зірковий шлях", яка вийшла 10 листопада на каналі "Україна", розповіла, що стала жертвою хейтерів після того, як заспівала дуетом з українським артистом Dzidzio.

"Мене почали підозрювати в тому, що я намагаюся пробратися на чиюсь територію, що я хочу стати популярною за рахунок іншого артиста", – повідомила вона.

Цибульська зазначила, що після презентації у травні 2020 року другого спільного кліпу "Киця", хейтери стали ще агресивнішими.

"У принципі, я здогадуюся, хто це робить. Коло дуже звузилося, але чітко сказати не можу, бо немає доказів", – підкреслила співачка.

Цибульська та Dzidzio – колеги й куми. 2018 року вони стали хрещеними батьками хлопчика на ім'я Денис. Про це Цибульська повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Пара разом випустила дві пісні – "Чекаю. Цьом" (2017) і "Киця" (2020).

Цибульська в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" на каналі "Україна" зізналася, що чоловік був у неї першим, проте його імені співачка не афішує.

Dzidzio (Михайло Хома) одружений зі співачкою Slavia (Ярославою Хомою), з якою познайомився під час навчання в музичному училищі.