Зеленська про сина: Величезне щастя, що він може ходити у школу. Велика проблема українських родин, що дитина продовжує займатися онлайн

Зеленська про сина: Я побачила, наскільки стало краще в нього з його емоційним станом, коли він зміг підтримувати спілкування з однолітками
Фото: Олена Зеленська / Facebook

Емоційний стан 10-річного сина українського президента Володимира Зеленського Кирила став набагато кращим після того, як він знову зміг відвідувати школу. Про це в інтерв'ю українській журналістці Олені Фроляк, яке 11 жовтня опублікували на YouTube українського каналу ICTV, розповіла дружина Зеленського, перша леді України Олена Зеленська.

"Величезне щастя для нашої родини, що він може ходити у школу. Я знаю, що це велика проблема більшості українських родин, що дитина продовжує займатися онлайн. Але ця соціалізація – я просто побачила, наскільки одразу стало краще в нього з його емоційним станом, коли він зміг підтримувати постійне спілкування зі своїми однолітками, – сказала Зеленська. – Здоровий, нормальний режим у дитини. Зрозуміло, коли робити уроки, коли лягати спати, – дитині це важливо. Це їх гармонізує, і вони твердіше стоять на ногах. Їм усе зрозуміло, і немає ніяких відхилень".

Вона зазначила, що долучає сина до спорту, щоб він міг долати емоційні навантаження.

"Я намагаюся контролювати режим. Із донькою важче, тому що тут контроль із дорослою людиною не проходить, а з меншим усе ж таки поки що вдається", – додала вона.

Контекст:

Володимир Зеленський і Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. У пари є двоє дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося в лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні.

5 вересня 2023 року в інтерв'ю ВВС Зеленська розповіла, що через війну їхня сім'я розділилася і вона з дітьми зараз живе окремо від чоловіка.