Зеленська розповіла, які поради дала їй дружина Макрона під час зустрічі півтора року тому

Під час зустрічі Зеленської з Бріджит Макрон між ними відбулася довірлива розмова
Фото: president.gov.ua
За словами дружини українського президента Володимира Зеленського Олени Зеленської, дружина президента Франції Еммануеля Макрона Бріджит Макрон усупереч протоколу не поспішала закінчувати розмову, яка відбулася між ними в Єлисейському палаці в червні 2019 року.

Дружина українського президента Володимира Зеленського Олена Зеленська в інтерв'ю, яке 24 грудня опубліковано на сайті НВ, розповіла, що, перебуваючи у статусі першої леді, намагається дотримуватися порад особистого характеру, які одержала в червні 2019 року від дружини французького президента Еммануеля Макрона Бріджит Макрон.

За словами Зеленської, зустріч із дружиною французького президента стала для неї однією з перших офіційних зустрічей у ролі дружини глави Української держави.

Вона розповіла, що всупереч протоколу, дружина Макрона не хотіла припиняти спілкування, під час якого розповідала, як необхідно справлятися з обов'язками президентської дружини, не звертаючи уваги на критику й обмеження.

Перша леді уточнила, що поради стосувалися багатьох сфер, зокрема стосунків із чоловіком-президентом і власними дітьми. Зокрема, від дружини Макрона вона одержала пораду й далі відвідувати концерти та ходити в кіно (розмова відбулася до початку пандемії).

Володимир і Олена Зеленські одружилися 2003 року. Подружжя виховує двох дітей – доньку Олександру та сина Кирила.

Актор, художній керівник студії "Квартал 95" Зеленський став президентом України 2019 року. У другому турі за Зеленського проголосувало 73,22% виборців, за п'ятого президента Петра Порошенка – 24,45%.

Візит Зеленського із дружиною в Париж на запрошення Макрона відбувся в середині червня 2019 року. 17 червня Зеленська зустрілася із дружиною Макрона в Єлисейському палаці.