Зеленські святкують 19 років спільного життя. Найяскравіші фото президента та першої леді після його інавгурації

Зеленські одружилися 2003 року
Фото: olenazelenska_official / Instagram
6 вересня український президент Володимир Зеленський і його дружина Олена святкують 19 років сімейного життя. Видання "ГОРДОН" зібрало знакові сімейні знімки президента, які він чи його дружина публікували у мережі після інавгурації.

Інавгурація Зеленського відбулася 20 травня 2019 року. Цього дня президент зробив спільне селфі із дружиною, яке вона опублікувала у своєму мікроблозі. Зараз це фото стоїть на аватарці офіційної сторінки Зеленської в Instagram.

Наразі Зеленські рідко діляться знімками своїх дітей, а у 2019 році з нагоди Дня захисту дітей оприлюднили сімейну фотосесію.

У листопаді 2019 року Зеленський разом із дружиною та дітьми знявся для обкладинки українського журналу Vogue.

За рік після інавгурації фото Зеленських у День вишиванки у вбраннях від відомого українського виробника викликало дискусію у мережі.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Зеленські роз'їхалися і тривалий час не публікували спільних фото. Авторкою їхньої першої фотосесії під час війни стала американська фотографиня Енні Лейбовіц. Ці фото опублікував американський журнал Vogue.

Контекст:

Володимир Зеленський та Олена Кияшко познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. У пари є двоє дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні.