Зеленські зустрілися з Майклом і Діланом Дугласами. Фото photo icon

За словами Зеленського, сім'я Дугласа вболіває за українців
Фото: Володимир Зеленський / Facebook

Американський актор Майкл Дуглас разом зі своїм сином Діланом під час свого приїзду до Києва зустрівся з українським президентом Володимиром Зеленським і його дружиною Оленою. Про це президент України 13 вересня повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Ситуація в нашій країні, співпраця з партнерами, підтримка України, четвертий саміт перших леді та джентльменів – дуже цінно, що це все щиро цікавить Майкла і його сина, а їхня родина вболіває за нашу державу й людей. Дякуємо за підтримку", – написав Зеленський.

Як зазначають на сайті Офісу президента, Майкл Дуглас висловив захоплення Україною й українським народом, які демонструють стійкість із самого початку повномасштабного російського вторгнення.

"Ви – джерело натхнення і чудове нагадування нашій країні про те, що означає демократія, про те, як кожен має бути відповідальним. Демократія – це велика робота для громадян", – сказав актор під час зустрічі із Зеленськими.

Контекст:

Дуглас був учасником саміту перших леді та джентльменів, який відбувся 12 вересня в Києві під патронатом першої леді України Олени Зеленської. Перед заходом актор прогулявся Києвом, а також пообідав у закладі українського ресторатора Євгена Клопотенка.

13 вересня актор закликав підтримувати Україну і зробив донат у фонд фандрайзингової платформи United24.