Зеленський розповів, як зараз відбуваються його зустрічі з дружиною

Зеленські після повномасштабного вторгнення РФ в Україну живуть окремо
Фото: Олена Зеленська / Facebook

Президент України Володимир Зеленський зараз може бачитися зі своєю дружиною Оленою Зеленською частіше, ніж у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 20 листопада опубліковано на YouTube-каналі The Sun.

"Я зустрічаюся зі своєю дружиною. Та вона приходить до мене. У неї багато роботи, а також гуманітарної роботи, тому ми говоримо про це", – сказав він.

Президент зазначив, що бачиться з дружиною не лише під час її приїздів до нього, а й у форматі онлайн-зустрічей.

"Звичайно, ми зустрічаємося частіше, ніж це було на початку війни, але в будь-якому разі деякі питання безпеки впливають на наше життя", – сказав Зеленський.

У жовтні 2023 року Зеленська говорила в інтерв'ю українському Vogue, що не може звернутися по допомогу до психолога, оскільки з міркувань безпеки їй не вдасться бути відвертою. Вона додала, що їй "нічого приховувати", але "є деталі, насамперед побутові, які не можна розголошувати".

Контекст:

Володимир Зеленський та Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. Пара має двох дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося в лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні.

5 вересня 2023 року в інтерв'ю ВВС Зеленська розповіла, що через війну їхня сім'я розділилася і вона з дітьми зараз живе окремо від чоловіка.

У листопаді, відповідаючи на запитання представників африканських ЗМІ, як це – бути дружиною президента України, вона зазначила, що зараз здебільшого переміщається між офісом і домом, сконцентрувавшись винятково на обов'язках першої леді.