ЗМІ опублікували фото ймовірної цивільної дружини нардепа Дубінського. Він стверджує, що "дружини немає, був лише папужка"

Дубінський: У мене немає ні цивільної дружини, ні цивільного чоловіка
Фото: Олександр Дубінський - народний депутат України / Facebook

2 листопада українське видання ТаблоID розмістило знімки позафракційного народного депутата Олександра Дубінського, які опинилися в розпорядженні редакції. У публікації наголошують, що знімки було зроблено в червні 2023 року на території Національної академії образотворчих мистецтв і архітектури. На фото, ідеться в матеріалі, Дубінського зафіксовано з його цивільною дружиною Оленою Деккерт, котра незабаром стане матір'ю.

"Світлини схожі на весільні, однак, за інформацією джерел, свої стосунки пара офіційно досі не оформила", – наголошують у статті.

Дубінський 1 листопада у своєму Telegram-каналі писав, що в нього немає цивільної дружини.

"Що стосується заяв ДБР про мою причетність до виїзду за кордон "родича моєї цивільної дружини", хочу офіційно заявити: "У мене немає ні цивільної дружини, ні цивільного чоловіка. Був хвилястий папужка на кличку Сухачов, якого я дуже любив. Але він, на жаль, помер", – заявив нардеп.

Редакція TaблоID зазначає, що на цей момент Дубінський і Деккерт могли вже розстатися, але, за даними джерел "Української правди", пара, як і раніше, разом.

Контекст:

1 листопада Державне бюро розслідувань і Служба безпеки України повідомили про обшуки в депутата Верховної Ради в межах досудового слідства за фактом незаконного переправлення військовозобов'язаного за кордон, до якого може бути причетним нардеп. Імені парламентаря не називали. "Українська правда" з посиланням на джерела писала, що йдеться про Дубінського.

За даними ДБР, "родич співмешканки народного обранця" намагався виїхати до Молдови на підставі документів, занесених у систему "Шлях" і отриманих на підставі клопотання ГО "Медіаоборона". У СБУ заявили, що нардеп організував цілу схему, використовуючи підконтрольну йому громадську організацію, щоб через неї заносити "потрібних людей" у систему "Шлях" як волонтерів.

Дубінський не афішує особистого життя, але в липні блогер, член політради партії "Демократична сокира" Антон Швець писав, що нардеп відпочиває в Іспанії, куди виїхав під приводом лікування хворого батька, разом із Деккерт. Блогер опублікував скріншоти спільних фото пари в Карпатах і, ймовірно, Барселоні з Instagram Деккерт. Згодом вона закрила профіль.