Зорій: Скажу відверто, ми з чоловіком увесь цей час візуалізуємо подорожі в улюблені місця, як раніше G

Фото надала пресслужба IСTV2

Українська телеведуча Юлія Зорій в інтерв'ю інтернет-виданню "ГОРДОН" розповіла, як стежить за фігурою, який подарунок отримала на 38-річчя від свого чоловіка, колишнього міністра оборони Олексія Резнікова, який із квітня очолює оборонні програми в Українському інституті майбутнього (Ukrainian Institute for the Future), і чому не наважується на кардинальні зміни іміджу та поповнення у своїй котячій сім'ї.

– Юлю, цього літа ви мали принаймні дві важливі події – ваш день народження і вашого чоловіка. Чи святкували свій новий рік? Що цього року отримали в подарунок?

– На день народження була вдома, у Києві. Прийшли найближчі друзі, Олексій смажив м'ясо і всю організацію вечері взяв на себе, нарізав салати, замаринував м'ясо на шашлики, накривав стіл. Було затишно і душевно. У подарунок я отримала те, що і попросила, – спеціальне взуття для тренувань, такі боти на пружинах. До повномасштабного вторгнення я багато років ходила на групові тренування в них, і ось вирішила мати власні й тренуватися вдома. Спойлер – вони так і лежать у коробці. Поки не наважуюся на повноцінне тренування.

Фото надала пресслужба IСTV2

– А як відсвяткували 58-річчя чоловіка?

– Були кілька днів на Одещині в друзів, бо дуже хотілося відчути запах моря і смак улюбленої одеської кухні. Не обійшлося без укриттів – в один із днів просиділи там довгенько з усіма іншими відвідувачами. Вразило, коли один із хлопчиків запитав у мами: "Мамочко, коли вже настане день, коли нічого не буде траплятися?" Ми всі переглянулися між собою і зітхнули.

Фото надала пресслужба IСTV2

– Що подарували чоловіку?

– Сонячні окуляри, які він давно хотів. І зараз він їх не знімає.

– Цього року ще плануєте відпочинок?

– Ні, оці кілька днів на Одещині й були відпочинком, так ми відпочиваємо зараз. Після перемоги, коли буде можливість сісти на літак в "Борисполі" й прилетіти в будь-яку країну, от тоді це і буде повноцінний відпочинок. Хоча, скажу відверто, ми з чоловіком увесь цей час мріємо і візуалізуємо якісь поїздки, подорожі в улюблені місця, як раніше. Часто це рятує від відчуття безпорадності, невизначеності, безсилля, бо у цих мріях ти маєш контроль над своїм життям, маєш спокій, можеш щось планувати й таке інше. Часто це заспокоює і дає надію, бо ми не знаємо, коли це стане реальністю, але мріяти нам ніхто не може заборонити. Колись моя подруга здивувалася: "Як ви можете мріяти й обговорювати можливі подорожі у майбутньому?! Ми з чоловіком заборонили собі мріяти на час війни". Бачите, у всіх по-різному… А нам це, навпаки, дуже допомагає і підбадьорює.

– Чи планується поповнення у вашій котячій банді?

– Ні, більше жодних поповнень. Нам досить цих трьох норовливих хвостиків.

– Ви розповіли про спортивне взуття, яке досі лежить. А любите спорт? Чим займаєтеся, щоб підтримувати себе у формі?

– Спортом я зараз займаюся мало. Намагаюся хоч ходити достатньо. Зазвичай це скандинавська хода з палицями, мені подобається. А так стараюся не переїдати, не вечеряти пізно і свідомо контролювати кількість їжі, щоб тримати себе у формі. Ніби виходить, тож я задоволена.

Фото надала пресслужба IСTV2

– Як узагалі ставитеся до того, що зірки зараз масово і публічно худнуть?

– До схуднення я ставлюся добре. Якщо людині заважає зайва вага фізично чи емоційно, то я вітаю її прагнення зменшити цей дискомфорт. Я з тих, хто "вічно худне", колись пробувала і лікувальне голодування по 10 днів, й інтервальне харчування, і різні дієти, але усвідомлене харчування мені підходить найбільше.

Як ставитеся до експериментів? Чи плануєте змінювати зачіску або імідж?

– Здивувати всіх і з'явитися в образі білявки? Експерименти – це точно не про мене. Принаймні в дорослому, більш свідомому віці, бо в підлітковому я була і біла, і фіолетова, і бордова, і з каре. Усі ці експерименти дуже пошкодили волосся і я довгий час відновлювала його і лікувала. Тож тепер дуже турботливо і ніжно до нього ставлюся, бо на зйомках і фотосесіях.

Фото надала пресслужба IСTV2

Контекст:

Юлія Зорій – тележурналістка, ведуча програми "Ранок у великому місті" на телеканалі ICTV2. До повномасштабної війни здобула освіту психолога і вже провела понад 500 консультацій. 

Зорій і Резніков одружилися влітку 2020 року. Різниця у віці між подружжям становить 20 років. У пари є кішка Аля, а також коти Хаймарс і Соломон. Зорій часто ділиться з підписниками в мережі фотографіями вихованців і розповідає про їхні витівки.