Фантастичний звір, якого у Європі та Америці приручили та живуть із ним пліч-о-пліч у злагоді. Правильно, це страхування!

Що дорожчий продукт, який ви купуєте, то надійнішою має бути страхова компанія
Фото: pzu.com.ua

Для більшості українців перше знайомство відбувається завдяки обов’язковому виду страхування, такому, як автоцивілка. У пошуку потрібної компанії майбутній клієнт стикається з різними міфами.

Кажуть, що на оформлення поліса необхідно дуже багато часу. Насправді велика кількість страхових продуктів сьогодні доступна онлайн. Усього декілька кліків – і потрібний поліс у вас на електронній пошті. "ПЗУ Україна" лідер* ринку електронних полісів ОСЦПВ у 2018, 2019 та першому півріччі 2020 року. 

А ще кажуть, що страхові не виплачують, та й процедура нарахування виплати оповита таємницею. Насправді перевірені часом компанії цінують свою репутацію та показник страхових виплат для них дійсно важливий. "ПЗУ Україна" згідно з висновками** першого півріччя 2020 року №1 за рівнем виплат серед українських страхових компаній, а можливість перевірки статусу розгляду  страхової справи – клієнтам доступна на сайті 24/7. 

Надлишок інформаційного шуму притаманний сьогоденню, і страховий ринок не є виключенням, оскільки є велика кількість сайтів із відгуками, походження та правдивість яких важко перевірити. На додачу, ринок переповнили пропозиції, які іноді наближають вартість поліса страхування до середнього чека з ресторану бюджетного рівня. Однак набагато рідше зустрічається інформація про те, що левова частка з вартості поліса йде на резерви, якими страхова компанія відшкодовує майбутні збитки клієнта. Сьогодні середній бюджет на ремонт автомобіля за автоцивілкою становить понад 19 500 грн (виплати ОСЦПВ протягом 9 місяців 2020 року серед страхових компаній України), в умовах пандемії такі витрати можуть стати вагомим навантаженням на сімейний бюджет. Порівняно з вартістю поліса, сума ризику варта того, щоб звернутися до надійної страхової компанії.   

ТОП-три ознаки надійності страхової:

  1. Наявність прозорої фінансової звітності, яку підтверджують аудитори Великої четвірки; 
  2. Стабільна історія розвитку компанії на страховому ринку України; 
  3. Міцне коріння з материнською компанією.

Також вагомим позитивним показником є активна благодійна діяльність компанії. "Група ПЗУ Україна" підтримує соціальні ініціативи, дитячі будинки та лікарні України. Благодійність особливо важлива в такі турбулентні часи, як зараз.    

Наявність страхового поліса, це наручний годинник люксового бренду 

Фото: pzu.com.ua

Що дорожчий продукт, який ви купуєте, то надійнішою має бути страхова компанія. Наявність довгої історії означає, що компанія напрацьовує свою репутацію десятиріччями. Прозора звітність, підтверджена аудиторською компанією зі світовим ім’ям, вказує, на те що страхова компанія працює на ринку для довгострокового розвитку. 

"Раптова хвороба, потреба в ремонті або компенсації завданого збитку, це витрати, складно контрольовані та вартісні. Страховий поліс дає можливість дістати підтримку у таких ситуаціях. "ПЗУ Україна" понад 26 років на ринку страхування України, а історія материнської компанії PZU пишеться понад 200 років. Ми добре розуміємо вагу зобов’язань страхової компанії, а наша стратегія розвитку об’єднана головною ідеєю – сформувати довгострокові та довірчі відносини з клієнтами" – Марек Бабіцький, Член Правління страхової компанії "ПЗУ України".   

* – за даними галузевого видання Insurance TOP 

** – за даними галузевого видання Insurance TOP