Невзоров: Після того, скільки між Росією та Україною пролито крові, на жодні угоди Україна не піде

Невзоров: Цей номер не пройде
Фото: Олександр Хоменко / Gordonua.com

Російський телеведучий, публіцист Олександр Невзоров заявив у програмі головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, що Україна "плюне в обличчя" тому, хто серйозно запропонує гроші в обмін на Крим.

Україна ніколи не погодиться на озвучену президентом Чехії Мілошем Земаном пропозицію про компенсацію за анексію Росією Криму. Таку думку висловив російський телеведучий, публіцист Олександр Невзоров в авторській програмі головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на телеканалі "112 Україна".

"Я думаю, що скільки Україні вистачить слини, стільки ж слини буде плюнуто в ту фізіономію, яка серйозно, ставши лицем до лиця з Україною, це запропонує. Думаю, цей номер не пройде", – сказав Невзоров.

Він нагадав, що російський політик Ірина Хакамада також пропонувала "купити в українців Крим".

"Але, гадаю, після того, скільки між Росією та Україною пролито крові, скільки разів Україну було принижено підло і незаслужено, на жодні угоди (можливо, я ідеалізую Україну) вона не піде", – підкреслив публіцист.

Водночас він не відкидає, що в уряді України можуть піти на таємну угоду з Росією щодо Криму. "Ви навіть озирнутися не встигнете, як виявиться, що, вибачте, гроші отримано і давайте-но з цим погодимося", – зазначив Невзоров.

Невзоров: Готовий стати довіреною особою Путіна, якщо він візьме незмивний зелений фломастер і напише у Гундяєва на лобі слово із трьох букв. Читайте повний текст інтерв'ю

10 жовтня Земан на засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи заявив, що вважає анексію українського Криму Росією "завершеною справою". "На мою думку, буде якась компенсація для України – чи у фінансовій формі, чи нафтою і газом", – сказав чеський лідер. Він також закликав зняти санкції Євросоюзу з Російської Федерації.

Росія анексувала Крим після незаконного референдуму 16 березня 2014 року. Приєднання півострова до РФ не визнають Україна та більшість країн світу.