Затриманий у Криму "агент СБУ" зізнався в підготовці диверсій. Відео

Лимешко стверджує, що проходив бойову підготовку в "диверсійно-розвідувальній групі"
Скріншот: ria.ru
Затриманий в окупованому Криму нібито агент Служби безпеки України Геннадій Лимешко на камеру зізнався у співпраці з українськими спецслужбами та підготовці диверсій. Про це повідомляє "РИА Новости". На відео затриманий стверджує, що повинен був підірвати лінію електропередач на лінії між Судаком і Новим Світом, а також підпалити звалища біля селища Рибачого та лісового масиву біля Алушти. Лимешко стверджує, що пройшов підготовку у складі диверсійно-розвідувальної групи, де навчався фізичної, стрілецької, тактико-спеціальної підготовки, а також вибухової справи. Група нібито готувала диверсії на окупованих РФ територіях Криму і підконтрольній бойовикам "ДНР" частині Донбасу.

15 серпня Федеральна служба безпеки Росії заявила, що в окупованому Криму затримано "агента Служби безпеки України" Лимешка, який нібито планував диверсії на півострові.

14 серпня підконтрольний суд РФ у Криму заарештував Лимешка на два місяці. Його підозрюють у незаконному виготовленні вибухових речовин.

У СБУ заявили, що повідомлення Федеральної служби безпеки РФ про нібито затримання у Криму "агента Служби безпеки України" – провокація.