Російська актриса Васильєва повідомила, що, імовірно, хвора на COVID-19

Васильєва: Тепер я розумію, що все це не жарти
Фото: vasileva_vtg / Instagram

Актриса Тетяна Васильєва повідомила, що комп'ютерна томографія показала у неї двосторонню пневмонію, вона чекає результатів на COVID-19.

Російська актриса Тетяна Васильєва повідомила, що лікарі підозрюють у неї коронавірусну хворобу COVID-19. Зараз вона чекає результатів аналізу. Про це артистка написала у своєму Instagram.

"Кілька днів поспіль у мене підіймалася температура 37,5–37,8 °С. Я не надавала цьому значення. А позавчора ввечері з'явилися кашель і дивне печіння в очах. Учора Філіп і Ліза (діти актриси. – "ГОРДОН") вмовили мене зробити КТ. Я викликала "швидку" і поїхала в лікарню. І тут я зрозуміла весь масштаб пандемії. Лікарні переповнені! "Швидку" я чекала вісім годин, потім ще чотири години чекала на результати КТ. Лікарі працюють без упину. Кашель у лікарні стоїть заглушливий. Уже вночі один із санітарів сказав мені, що на знімку все гаразд. І я з легким серцем поїхала додому", – розповіла актриса.

За її словами, вранці 2 травня зателефонувала лікарка – з'ясувалося, що в актриси двостороння пневмонія.

"Ураження легень не сильні, тому я можу лікуватися вдома. Я так і роблю. У лікарні і без мене багато турбот. Результати на COVID-19 прийдуть післязавтра. Але клінічна картина свідчить саме про цей вірус. Я не надавала великого значення епідемії. Так, я не ходила в гості і взагалі максимально сиділа вдома. Але виходила в магазин і викидати сміття. Хоча мої хлопці просили мене цього не робити і допомагали мені пережити ізоляцію з комфортом. А тепер я розумію, що все це не жарти. І якщо ви вірите мені, прошу! Бережіть себе! Залишайтеся вдома!" – додала Васильєва.

Тетяна Васильєва відома за ролями у фільмах "Найчарівніша і найпривабливіша", "Здрастуйте, я ваша тітка!", "Все можуть королі", "Побачити Париж і померти".