"Йому потрібно переглянути цінності чи цінники". Мозгова розкритикувала мера Борисполя, який назвав Loboda справжньою українкою

Мозгова: 1,5 лимони гривень і вуаля ти знову "справжня українка"
Фото: Олена Мозгова / Facebook
Українська продюсерка Олена Мозгова 1 квітня у Facebook обурилася похвалою на адресу української співачки Loboda, що будує кар'єру в РФ, із боку мера міста Борисполя Київської області Володимира Борисенка.

"Поплакала і знов фіалка розцвіла". 1,5 лимони гривень і вуаля – ти знову "справжня українка"... Меру потрібно переглянути цінності чи цінники", – заявила продюсерка.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Борисенко 28 березня повідомив, що українська співачка Світлана Лобода (Loboda) вийшла з ним на зв'язок у соціальних мережах та запропонувала свою допомогу. Він згадав її ім'я серед інших волонтерів, які допомагають місту. Борисенко назвав співачку справжньою українкою.

До нападу РФ на Україну Loboda гастролювала у Росії.

28 лютого українська ведуча Катя Осадча звернулася до неї із закликом не замовчувати російську агресію проти України.

1 березня, майже за тиждень після вторгнення РФ в Україну, Loboda, не називаючи імен, звернулася до людей, "які вершать долі, закінчити це пекло". Співачка постала перед камерою у сльозах і плакала протягом усього ролика.

17 березня артистка показала свій український паспорт, заявивши, що є громадянкою України.

21 березня комітет гуманітарної та інформаційної політики звернувся до президента України Володимира Зеленського з пропозицією щодо позбавлення державних нагород – почесних звань "народний артист України" та "заслужений артист України" – деяких культурних діячів, серед яких вказали і Лободу.

Після цього співачка сама і за допомогою своєї експродюсерки Нателли Крапивіної почала публікувати в мережах інформацію про те, як і чим допомагає Україні.