Панін: Після війни я на зло всім відроджуся з попелу. Якщо я став знаменитим у Росії, то що, я Голлівуд не підкорю?

Панін: Я зараз подумаю про Голлівуд. Із візою розв'яжемо питання і рвону
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

В інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону російський актор Олексій Панін, який проживає в Іспанії, розповів про свої плани на майбутнє.

"Після війни я на зло всім відроджуся з попелу. Вони так у Росії люблять обмусолювати, що я під парканом тут валяюся. Це не має нічого спільного з дійсністю. Доїду я до Голлівуда. Хочу вірити. Колись Льоші Паніну було 18 років, він хотів працювати в театрі, зніматися в кіно. Він вступав до ДІТМ кілька разів, де конкурс по 150 осіб на місце. І вийшло все, про що мріяв,  усе збулося у плані роботи, якихось машин. Зараз цей хлопчик живе в Іспанії зі своєю дитиною. Слава богу, їй ніхто не засирає голову, як у Росії бідним дітям. Вона живе вільною щасливою людиною", – поділився Панін.

Він зазначив, що зараз думає про роботу у США.

"Я знаю, що маю встати й рухатися далі. Я подумаю про Голлівуд. Ось із візою розв'яжемо питання і я рвону. Ну, чим чорт не жартує. Якщо я став відомим у Росії, став зніматися в кіно і підкорив "Мосфільм", то що, я Голлівуд не підкорю, чи що?" – сказав Панін.

Він також поділився життєвими принципами, які допомагають зберігати оптимізм.

“Завжди нам чогось бракує. Грошей, роботи, ролей. Складно навчитися жити тут і зараз і цінувати кожну мить. Але це єдине правильне. Цього року в ніч на 1 січня безліч людей зовсім інакше уявляли своє життя. Насамперед це стосується українців. Хоча, якщо говорити про цих довбой...бів, які зі зброєю прийшли в Україну, російських солдатів, багато хто з них перекинувся в пакетах, вони, напевне, теж інакше уявляли своє життя. Тож щастя має бути тут і зараз. Цього треба вчитися. Коли я починаю йти в депресивні думки, б'ю себе по щоках і повертаюся до життя", – заявив Панін.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Відео: В гостях у Гордона / YouТube

Контекст:

Панін народився 1977 року в Москві. Навчався у Російському інституті театрального мистецтва, але не закінчив його. Найвідоміші фільми з його участю – "Зірка" і "Жмурки", а також серіал "Солдати".

Після анексії Криму Панін виступив на підтримку окупаційної політики російської влади, за що Служба безпеки України відкрила стосовно актора кримінальне провадження. Проте в січні 2020 року Панін в Instagram попросив вибачення в українців за розв'язану Росією війну.

28 березня Панін записав відео, в якому засудив російську агресію проти України і назвав президента РФ Володимира Путіна катом.