Руслана: Скільки коштує запросити мене на корпоратив? Я була дорога в топі. Гонорари топових виконавців – приблизно €20 тис., а тих, які сповзають, – €3–7 тис.

Руслана: Коли у мене з'являться нові сингли, зразу підніметься ціна
Фото: Сергій Крилатов / Gordonua.com

Українська співачка Руслана Лижичко в інтерв'ю головному редактору видання "ГОРДОН" Олесі Бацман розповіла, що зараз більше виступає на корпоративах за кордоном, аніж в Україні.

Розмір гонорарів для зіркових виконавців на корпоративах в Україні може становити від €3 тис. до €20 тис. Про це заявила українська співачка і громадський діяч Руслана Лижичко в ефірі програми "БАЦМАН" головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на каналі "112 Україна".

Відповідаючи на запитання, чи виступає вона на корпоративах зараз, Лижичко сказала: "Так, але частіше за кордоном, в Україні менше".

"Тому що в Україні "Дикі танці" вже скільки? 13 років. Ну скільки можна? А нову програму ми ще не встигли створити, тому в мене у світі більше концертів, ніж в Україні. Останній концерт був у Румунії. Цього року було дуже багато закордонних концертів, ми були в Чехії, на Мальті, у Таллінні, у Лондоні... Корпоративи – це просто компанії, які мають честь запросити екзотичний сучасний проект, і їм цікаво провести час саме з українською драйвовою екзотикою", – розповіла співачка.

На запитання, "скільки коштує запросити Руслану на корпоратив", співачка відповіла: "По-різному".

"Руслана була дорога, коли вона була в топі. Поки Руслана після Майдану перегруповується, збирає сили і готує новий альбом... Закони ринку трошки інакші. Коли у мене з'являться нові сингли, зразу підніметься ціна... Так чи інакше гонорари в Україні для топових – у районі €20 тис., а для таких, які сповзають, або тільки починають, або відпочивають, – 37 тис. умовних одиниць. От і рахуйте, я на гривні ніколи не переводжу", – заявила Лижичко.

Руслана: Наливайченко й Аваков поїхали доганяти Януковича. Чи проводжати. Не знаю, як правильно, але давайте стібатися поки що, бо коли правда вилізе, нам погано стане. Читайте повну версію інтерв'ю

Руслана Лижичко з композицією Wild Dances ("Дикі танці") здобула перемогу на "Євробаченні 2004" у Туреччині.