"Вона вже відмовилася від батьківщини", "Зрадила батьків в ім'я себе". Тодоренко, яка проживає у РФ, обурила мережу новим постом

Тодоренко під час війни Росії проти України зробила пост на абстрактну тему
Фото: reginatodorenko / Instagram
Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка проживає і працює у РФ, 21 березня на своїй сторінці в Instagram опублікувала чорно-біле фото, для якого позувала в обіймах свого чоловіка, співака Влада Топалова.

"Любов довготерпима і милосердна. Любов не заздрить. Любов не звеличується, не пишається. Любов не ремствує, не мислить зла. Вона не шукає вигоди і не чинить лихого. Любов не радіє неправді, але тішиться істиною і веде до світла. Любов все покриває і завжди, у будь-якому її вияві, – благословенна", – процитувала Біблію телеведуча.

Тодоренко додала до поста знімок, на якому її знято з животом, що помітно округлився. Телеведуча не уточнила, є знімок архівним, чи вона вагітна вдруге.

"І додам трохи від себе – любов створює любов під серцем жінки", – написала вона.

"Любов і повага до вас, Регіно, були на гідному рівні. Ви вагітні, ми за вас раді, і в цей період, коли під вашим серцем живе життя, ви маєте хоча б співчувати і розуміти те, що відбувається з жінками та дітьми Вони теж люблять одне одного, свій дім, своїх чоловіків, але війна, яку розв'язала Росія, – це геноцид. А ви мовчите. [...] А мовчання – це згода... Соромно за вас і боляче", – заявила kiritsevaelena.

"Вона вже відмовилася від батьківщини", – написав kram_kunst.

"Я все розумію, виправдати можна багато, але зрадити батьків в ім'я себе..." – зазначила plamyachko.

"Тікати звідти треба. Що ж ви там знову ковтаєте все це лайно, яке Путін вам ллє, і слідом рот закриває! Заради майбутнього дітей тікайте і відкривайте очі іншим!" – заявила katushaisaeva_.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Тодоренко народилася в Одесі 1990 року. У 2018 році вийшла заміж за Топалова. Пара проживає у РФ. У грудні того самого року у подружжя народився син Майкл.

Про війну Росії проти України Тодоренко не говорила відкрито. Висловити свою думку її особисто закликала телеведуча Катя Осадча.