Кличко закликав СБУ і поліцію посилити заходи безпеки в Києві

Кличко: Одним із найважливіших питань сьогодні є безпека в місті
Фото: Віталій Кличко / Facebook

Мер Києва Віталій Кличко закликав до посиленого патрулювання в місті та ефективнішої роботи з виявлення та запобігання ймовірним загрозам.

Мер Києва Віталій Кличко закликав правоохоронні органи, зокрема Службу безпеки України та поліцію, посилити заходи безпеки у столиці. Про це Віталій Кличко заявив на початку засідання Київської міської ради, ідеться на сайті міськради.

"Одним із найважливіших питань сьогодні є безпека в місті. Ви бачите, що відбувається, особливо останніми днями, – і у країні, і у столиці. У нас щодня повідомлення про десятки замінувань. І не всі з них, на жаль, виявляються хибними. Підпали. Ситуацію у країні й у місті намагаються дестабілізувати, посіяти паніку серед людей. Цього не можна допустити", – підкреслив мер.

Він закликав до посиленого патрулювання в місті та ефективнішої роботи з виявлення та запобігання ймовірним загрозам.

Заява Кличка з'явилася на тлі інциденту в Луцьку, де 21 липня терорист захопив у заручники автобус із людьми, і в Полтаві, де зловмисник захопив у заручники поліцейського.

Окрім того, протягом останніх днів неодноразово повідомляли про замінування різних об'єктів у Києві, зокрема біля станції метро "Мінська", у Центральному залізничному вокзалі і ТЦ "Метрополіс".

21 липня поліція посилила заходи безпеки в Києві.