У Києві вперше одужало від COVID-19 більше, ніж виявили хворих

У Києві протягом доби виявили 29 хворих на COVID-19
Фото: ЕРА

Протягом останньої доби в Києві від коронавірусної інфекції померло троє людей, загальна кількість жертв COVID-19 сягнула у столиці 64.

У Києві протягом доби хворих на коронавірусну інфекцію виявили менше, ніж від неї одужало. Про це 27 травня на брифінгу повідомив мер столиці Віталій Кличко, передає кореспондент видання "ГОРДОН".

"Кількість жителів Києва, у яких підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 29 осіб. Одужало за добу 44 людини. Тобто вперше з початку пандемії у нас за добу одужало більше людей, ніж захворіло", – сказав він.

Кличко зазначив, що коронавірусну інфекцію виявили у 12 жінок, 14 чоловіків, дев'ятирічної дівчинки і двох хлопчиків віком 10 і 13 років.

За даними мера, протягом доби в Києві померло троє людей із COVID-19, загальна кількість жертв інфекції у столиці сягнула 64.

"На сьогодні в Києві вже 2739 підтверджених випадків захворювання на COVID-19... Усього коронавірус подолали 442 мешканці столиці", – сказав Кличко.

Станом на ранок 27 травня в Україні від коронавірусної інфекції померло 658 осіб, одужало 7995. Загальна кількість випадків COVID-19 за час епідемії сягнула 21 905. Протягом доби більше хворих, ніж у Києві, зафіксували тільки в Чернівецькій та Рівненській областях.