Із бару на вулиці Антоновича в Києві відкачали 40 т води після нічної зливи

Керівництво закладу займається ліквідацією наслідків негоди і прориву каналізації
Фото: lb.ua

Власники бару Hedonist на вулиці Антоновича в Києві, який затопило внаслідок зливи і прориву каналізації, не мають наміру судитися з мерією чи "Київавтодором".

Із бару Hedonist, який розташований на вулиці Антоновича в Києві, відкачали 40 т води, повідомив інтернет-виданню LB.ua співвласник, керівник бару Святослав Івченко.

"Перед нашим баром цієї ночі через зливу прорвало комунікацію, з якої протягом довгого часу на проїжджу частину виривався величезний струмінь води, схожий на гейзер. Потоки води почали затоплювати приміщення на одній із центральних вулиць, у тому числі і наш бар. У результаті НП наш бар затопило так, що потім спеціальні служби відкачали з нього 40 т води", – зазначив він.

Івченко додав, що всі приміщення залито брудом. Керівництво закладу займається ліквідацією наслідків негоди.

"Природно, ми несемо істотні матеріальні втрати. Змушені викликати клінінгову службу", – зазначив він.

Власники бару не мають наміру судитися з мерією чи "Київавтодором".

"Ми розуміємо, що у боротьбі з владою, як показує практика, потрібно витратити більше грошей на адвокатів, ніж потім отримати можливу компенсацію", – заявив Івченко.

Увечері 18 серпня деякі столичні вулиці було затоплено через зливу.

За останні кілька тижнів Київ підтоплювало ще двічі – 25 липня і в ніч на 16 серпня.

Мер столиці Віталій Кличко заявив 17 серпня, що влада Києва розробляє проекти заміни зливової каналізації на вулицях, які підтоплювало найбільше.