Через дорожнечу поїздки до Києва вболівальники "Реала" відмовляються від квитків на фінал Ліги чемпіонів – ЗМІ

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня
Фото: Olympic NSC / Facebook

Квитки на фінальний матч Ліги чемпіонів, який відбудеться у Києві, повертають навіть футболісти мадридського "Реала", для родичів яких місця на стадіоні виділив клуб, зазначає Marca.

Через складну і дорогу поїздку до Києва на фінал Ліги чемпіонів шанувальники іспанського футбольного клубу "Реал" (Мадрид) відмовляються від квитків на матч своєї команди проти англійського "Ліверпуля". Про це повідомляє іспанська Marca.

Видання називає Київ "найгіршим" із міст, де проходили останнім часом фінали турніру.

За даними Marca, від квитків на матч відмовляються зокрема й  ті вболівальники, які отримали їх завдяки розіграшу.

Окрім того, квитки повертають навіть футболісти "Реала", яким дали їх у клубі, щоб на матч змогли потрапити родичі гравців.

Видання припускає, що через ситуацію, яка склалася, стадіон у Києві під час фіналу Ліги чемпіонів може бути незаповненим, незважаючи на високий статус майбутнього поєдинку.

Київ уперше в історії приймає фінальний матч Ліги чемпіонів.

Влада очікує, що на фінал до столиці приїде приблизно 100 тис. гостей.

Через ажіотажний попит вартість оренди житла в Києві на 26 травня різко зросла. Однокімнатні номери в готелі піднялися в ціні у середньому до 62 тис. грн, двомісні – до 120 тис. грн.

Уболівальники "Ліверпуля" заявили про намір поскаржитись до УЄФА на дороге житло у Києві. Вони наголосили, що більшість із них – "робітничий клас, а не мільйонери".

Кияни запустили флешмоб для футбольних фанів із Європи, які хочуть переночувати безоплатно.